Airbnb kundeservice

Get the support you need – Airbnb.dk

Get Help

Har du brug for at kontakte os? Vi begynder med nogle spørgsmål og sender dig det rette sted hen. Kontakt os. Du kan også give os feedback.

Support Page for ProHosts

Bolig – Airbnb’s hjælpecenter – Airbnb.dk

Bolig – Airbnb’s hjælpecenter

Når du har en bekræftet reservation, finder du værtens e-mailadresse og telefonnummer i den meddelelsestråd, der er knyttet til din rejse.

Hvis du ikke kan komme i kontakt med din vært – Airbnb.dk

Hvis du ikke kan komme i kontakt med din vært – Airbnb’s hjælpecenter

Kontakt Nabolagssupport. Tilføj dine kontaktoplysninger, så ringer en person fra vores Nabolagssupportteam til dig så hurtigt som muligt.

Når du har en bekræftet reservation, finder du værtens e-mailadresse og telefonnummer i den meddelelsestråd, der er knyttet til din rejse.

Anmod om et opkald – Nabolagssupport – Airbnb.dk

Anmod om et opkald – Nabolagssupport – Airbnb

Kontakt din vært via appen for at få lokale tips, råd eller stille spørgsmål. … Med global kundeservice 24/7 er vi der for dig, når du har brug for hjælp.

Sådan fungerer Airbnb

You can report a party, noise complaint, or neighborhood concern here. For help with a reservation, hosting, or your account, contact Airbnb Support—our …

Svar på almindelige spørgsmål samt nemme tips til at komme i gang

Neighborhood Support – Airbnb Help Center

Lins produktteam arbejder tæt sammen med det globale kundeoplevelsesteam. Supportproduktteamet tager sig af den fulde end-to-end kundeserviceoplevelse for …

Airbnb – Zendesk DK

Mandag-fredag kl. 7.00-15.00. Lørdag, søndag og helligdage kl. 8.00-11.00 (Kun reklamation). JydskeVestkysten. Kontakt redaktionen · Kontakt kundeservice …

Læs hvordan Airbnb skalerede med Zendesk – og hvordan tusindvis af agenter nu servicerer millioner af globale kunder via en brugerdefineret grænseflade.

Ejer af Airbnb-lejlighed fik et chok – JydskeVestkysten

Ejer af Airbnb-lejlighed fik et chok: Lejer havde efterladt værdier for 75.000 kroner i en skuffe – nu har politiet sigtet hende | jv.dk

GoMore er Danmarks største side for privat biludlejning, leasing og samkørsel. Del biler og pas bedre på planeten med GoMore.

Lejeren var en 23-årig kvinde, der nægter at udtale sig til politiet.

GoMore | Privat Biludlejning, Leasing, & Samkørsel

Kontakt Borgerservice. Du skal bestille tid inden dit besøg i Borgerservice. Link til tidsbestilling. Telefonisk henvendelse til Borgerservice: 8940 2222.

GoMore er Danmarks største side for privat biludlejning, leasing og samkørsel. Del biler og pas bedre på planeten med GoMore.

Aarhus Kommune

På Aarhus Kommunes hjemmeside finder du information, service og selvbetjeningsydelser fra Aarhus Kommune. Du kan også følge med i det politiske arbejde i Aarhus Kommune og se ledige stillinger i Aarhus Kommune.

Keywords: airbnb kundeservice, airbnb telefonnummer