Berlingske essay

Essay | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske

Essay | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Essay · Årets julebog fra Gyldendal grænser til en mislykket julegrød · Grøndahls funderen over kvindens erotiske mørke, kræver for meget detektivarbejde.

Essay: Når enden er god

2. nov. 2015 — Essay: Når enden er god. Mens den første sætning i romaner feticheres af såvel forfattere som læsere, så lever den sidste sætning et mere …

Mens den første sætning i romaner feticheres af såvel forfattere som læsere, så lever den sidste sætning et mere stilfærdigt liv. Men den er på alle måder vigtigere end den første.

Forfatter Jesper Wung-Sung har skrevet essay til … – Berlingske

Forfatter Jesper Wung-Sung har skrevet essay til Berlingskes læsere: Den Trettende Måned

24. jul. 2021 — Essay: Festen er lige på trapperne, ekstasen er lige rundt om hjørnet. Coronaepidemien ebber ud. Sommeren dirrer i starthullet. Hvad nu?

Essay: Festen er lige på trapperne, ekstasen er lige rundt om hjørnet. Coronaepidemien ebber ud. Sommeren dirrer i starthullet. Hvad nu? Berlingske har bedt en håndfuld forfattere skrive om ekstasen, festen og beruselsens sol- og skyggesider, eller mangel på samme. I dag er det forfatter Jesper Wung-Sung.

I ekstasen undslipper vi normaliteten for en stund – Berlingske

Ordløst, åndeløst, tidløst: I ekstasen undslipper vi normaliteten for en stund

2. aug. 2021 — Essay: Festen er lige på trapperne, ekstasen er lige rundt om hjørnet. Coronaepidemien ebber ud. Sommeren dirrer i starthullet. Hvad nu?

Essay: Festen er lige på trapperne, ekstasen er lige rundt om hjørnet. Coronaepidemien ebber ud. Sommeren dirrer i starthullet. Hvad nu? Berlingske har bedt en håndfuld forfattere skrive om ekstasen, festen og beruselsens sol- og skyggesider, eller mangel på samme. I dag er det forfatter Thomas Rydahl.

6 stjerner: Fabelagtigt essay afslører sprækker ind til den …

6 stjerner: Fabelagtigt essay afslører sprækker ind til den allermest private Søren Ulrik Thomsen

26. aug. 2021 — Når den tidligere provinsdreng og nuværende ærkekøbenhavner Søren Ulrik Thomsen skriver prosa, evner han at formulere indsigter og …

Når den tidligere provinsdreng og nuværende ærkekøbenhavner Søren Ulrik Thomsen skriver prosa, evner han at formulere indsigter og erfaringer, så man næsten hopper i sædet og siger, ja, ja, sådan var det, sådan er det. Hans nye erindringsessay, »Store Kongensgade 23«, er ingen undtagelse.

Tom Jensen: Danmark åbner. Men til hvad? – Berlingske

Tom Jensen: Danmark åbner. Men til hvad?

11. mar. 2021 — I 35 essays over de næste fem uger gør nogle af Danmarks klogeste mennesker … gradvist genåbner, bringer Berlingske et essay hver dag.

I dag for et år siden lukkede Danmark ned for første gang på grund af coronapandemien. I 35 essays over de næste fem uger gør nogle af Danmarks klogeste mennesker status over coronaens følger og giver svar på spørgsmålet om, hvordan vi kommer videre herfra.

Essay: Bye-bye, Storbritannien – I var alligevel aldrig en af os

31. jan. 2020 — Ny dansk forskning ændrer opfattelsen af, hvordan træer ændrede klodens klima. Til forsiden · Berlingske. Grundlagt 1749 …

De britiske politikere kunne have ignoreret Brexit-folkeafstemningen i 2016 eller foretaget en ny afstemning. Det gjorde Danmark og Irland, da vælgerne stemte nej ved EU-folkeafstemninger. Men der er en god grund til, at briterne valgte at følge deres folkeafstemning, og at de i nat vinker farvel til EU. Den grund giver Berlingskes korrespondent i Storbritannien her.

Bøger – Berlingske Media

Bøger – Berlingske Media – Berlingske

Det nye og interessante inden for såvel skønlitteratur som faglitteratur. Dansk og udenlandsk. Her anmelder og diskuterer vi essays, interviews og nye …

Det nye og interessante inden for såvel skønlitteratur som faglitteratur. Dansk og udenlandsk. Her anmelder og diskuterer vi essays, interviews og nye bøger.

Pia Søltoft: Lige nu er et unikt øjeblik til at overveje, om du …

Pia Søltoft: Lige nu er et unikt øjeblik til at overveje, om du lever et liv, du kan være bekendt over for dig selv og andre

10. apr. 2020 — Essay: Coronakrisen er et afgørende skel i menneskehedens historie, som giver dig en unik mulighed for at lave en liste over alt det, …

Essay: Coronakrisen er et afgørende skel i menneskehedens historie, som giver dig en unik mulighed for at lave en liste over alt det, du glæder dig til at gøre for og med andre, når vi sættes fri igen. Men lav også listen over alt det, du glæder dig over at være sluppet for og aldrig vil gøre igen, foreslår Kierkegaard-ekspert og sognepræst Pia Søltoft.

Britisk forfatter: Danmark er verdens bedste land

Britisk forfatter: Danmark er verdens bedste land – og danskerne vil absolut ikke ende som Sverige

25. jun. 2022 — Den konservative britiske forfatter og journalist, Ed West, skriver i et stort essay om Danmark. Han mener, at den eftertragtede danske …

Danmark er efter enhver målestok et af de mest etiske lande i verden – miljøvenligt, egalitært, ligestillet mellem kønnene og rundhåndet med udlandsbistand – men det vil med eftertryk gerne forblive dansk. Den konservative britiske forfatter og journalist, Ed West, skriver i et stort essay om Danmark. Han mener, at den eftertragtede danske samfundsmodel reddes af en hård udlændingepolitik.

Keywords: berlingske essay, essay berlingske