First hotels odense

First Hotel Grand i centrum – Odense

Hotel Odense – First Hotel Grand i centrum

Book overnatning i Odense centrum på First Hotel Grand. Hotellet tilbyder room service, motionsrum og parkering. Gratis WiFi og morgenmad inkluderet.

Book dit ophold i Odense på First Hotel Grand. Hotellet ligger i centrum i Odense. Gratis WiFi og morgenmad inkluderet. Book nu!

Overnatning i Odense – First Hotel Grand i centrum

Firmafest, konference, bryllup og konfirmation, På First Hotel Grand i Odense har vi lokaler til både møde og fest. Kontakt os allerede i dag og få et godt …

Book overnatning i Odense centrum på First Hotel Grand. Hotellet tilbyder room service, motionsrum og parkering. Gratis WiFi og morgenmad inkluderet.

Grand Hotel Odense

GRAND HOTEL / Restaurant, Bar & Event

First Hotel Grand Odense ligger tæt på en togstation og er en oplagt valgmulighed til et ophold i Odense. Gæster kan få lidt motion i det døgnåbne …

Grand Hotel ligger centralt i Odense. Hotellet går helt tilbage til 1897 og kombinerer den rige historie og klassiske atmosfære med de moderne faciliteter på bedste vis. Med 135 klassiske værelser og konferencefaciliteter for 160 personer er hotellet et godt valg til konferencer, events, forretningsrejsende, aktive weekender og romantiske getaways.

KONTAKT – Grand Hotel Odense

KONTAKT | GRAND HOTEL

City Break Med sin centrale placering midt i Odense er First Hotel Grand en perfekt base til dig, som skal på smuttur til Odense.

Firmafest, konference, bryllup og konfirmation, På First Hotel Grand i Odense har vi lokaler til både møde og fest. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud.

FIRST HOTEL GRAND (Odense, Danmark) – anmeldelser

FIRST HOTEL GRAND (Odense, Danmark) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

First Hotel Grand, Odense: Se 1.202 anmeldelser fra rejsende, 469 billeder og gode tilbud vedr. First Hotel Grand, placeret som nr. 4 af 18 hoteller i Odense og med bedømmelsen 4 af 5 på Tripadvisor.

First Hotel Grand, Odense – Booking.com

First Hotel Grand, Odense – opdaterede priser for 2023

Dette hotel ligger i en elegant bygning fra det 19. århundrede.

First Hotel Grand Odense – Hotels.com

First Hotel Grand Odense – Odense | Hotels.com

Se tilbud på First Hotel Grand Odense, herunder fuldt refunderbare priser med gratis afbestilling. Forretningsrejsende sætter pris på den gratis morgenmad. Fyns Kunstmuseum befinder sig minutter derfra. Dette hotel har en restaurant, et fitnesscenter og gratis Wi-Fi. 

First Hotel Grand i Odense – Visitodense

First Hotel Grand i Odense

City Break Med sin centrale placering midt i Odense er First Hotel Grand en perfekt base til dig, som skal på smuttur til Odense.

First Hotel Grand, Odense, Danmark – Trivago

First Hotel Grand, Odense, Danmark – www.trivago.dk

Sammenlign hotelpriser og find den laveste pris for First Hotel Grand Hotel i Odense, Danmark. Se 57 billeder og læs 2015 anmeldelser. Hotel? trivago!

Keywords: first hotels odense